27/04/2019 Daguitstap naar Walcheren

ArnemuidenDit jaar verkennen we, tijdens onze daguitstap met fotoclub Lidiac, het Nederlandse Walcheren.
Na de doortocht van de Westerschelde tunnel bezoeken we onder andere één van de oudste steden van Nederland : namelijk Middelburg. Naast historische gebouwen, zijn er tevens vele voorbeelden van moderne architectuur.We maken een wandeling langs het prachtige stadhuis, we ontdekken intieme pleintjes met gezellige cafeetjes, we bezoeken de befaamde abdij uit de 12° eeuw met zijn beroemde toren : de Lange Jan.Tijdens het tweede deel van de wandeling verkennen we de oude haven met zijn fotogenieke jachthaven en pittoreske los-en laad kaaien. Na een eventuele rondvaart rond de stad vertrekken we naar Arnemuiden, bekend om zijn scheepswerven en scheepstimmerwerven, waar gedurende meer dan tweehonderd jaar vele vissersschepen werden gebouwd. U ziet, het wordt opnieuw een zeer gevarieerde en mooie daguitstap.

We bieden jullie deze fantastische uitstap aan, tegen de prijs van 55 euro per persoon voor de leden. NIET-leden betalen 60 euro. Voor deze prijs is alles inbegrepen nl : busreis, ontbijt, gids, alle inkomgelden en bezoeken, warm middagmaal en 's avonds het Breugel buffet. AANDACHT enkel de drank bij het eten 's middags en 's avonds is NIET IN DE PRIJS INBEGREPEN.

Diegene die GEEN gebruik maken van het buffet 's avonds betalen tien euro minder!

Inschrijven kan uiterlijk tegen 20 april 2019 bij Ghislain D'haeninck tf : 051/72.58.15. of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Noteer alvast in uw agenda deze daguitstap op zaterdag 27 april 2019.

Middelburg Stadhuis

Middelburg kanaalMiddelburg Lange Jan