Stand-up comedy 5/3/2020

Klik hier voor tickets

2020 01 15 16 41 39 Flyer A5 Recto Standup comedy KWB Lichtervelde.pdf Adobe Acrobat Reader DC

Klik hier voor tickets

 

WAT?

Een avondvullende stand-up comedyshow met 3 diverse comedians. Er was eens een Antwerpse Marokkaan, een Limburgse Turk en een grensgeval van een West-/Oost-Vlaming… Het kon het begin van een slechte mop zijn maar het is de apotheose van leuke avond comedy waarin geen taboes uit de weg worden gegaan. Soms lachend, soms confronterend. Kortom, humor met een knipoog en een boodschap. Diversiteit troef!

WIE? HAN SOLO

Han Coucke groeide samen met drie broers op in het Oost-Vlaamse Zulte. Naast TV, theater, regisseur,… gaat Coucke ook als Han solo door het leven, de zelfverklaarde ‘allereerste extreemrechtse stand-up comedian van Vlaanderen’. Een van de weinige professionele comedians die de maatschappelijke actualiteit een vaste plaats geeft.

WIE? ERHAN DEMIRCI

Erhan groeide op in het Limburgse Ham. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award en de juryprijs van de 123 Comedy Award maakte van hem een grote belofte. Deze gastarbeiderszoon gaat geen enkel onderwerp uit de weg. Onze verschillen en gelijkenissen, maar ook het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem des te meer.

WIE? LATIF AIT

Latif, een kind van Marokkaanse immigranten, groeide op in Deurne-Noord. In zijn jeugdjaren kwam hij in aanraking met het activisme en maakte hij een aantal – soms verwonderende – keuzes. Altijd goed bedoeld, maar nooit goed begrepen. Nu is Latif hier om te zeggen wat hij echt denkt. Zonder franjes, enkel de waarheid. En zelfs die is re-Latif.

19u30  €13

OC De schouw - Lichtervelde - Statiestraat 113

Gratis drankje op vertoon van je kwb lidkaart aan de ingang.