BOWLING SEIZOEN 2018-2019

vrijdagavond 26 april vierde bowlingavond.

De vorige bowlingavond op  22 februari, waarbij we 17 deelnemers mochten verwelkomen , konden we als een groot succes noteren. Ook 6 nieuwe leden sloten zich aan bij onze bestaande equipe, waardoor we met steeds meer plezier richting Bowling Joyken trekken

We ontmoeten elkaar ten laatste om 18u45 in bowling JOYKEN te Zwevezele (HILLE nr71) zodat Roger ons kan inschrijven dit tegen het voordeeltarief van 8 euro per persoon.

We verzamelen om 18u30 op de markt nabij het kerkplein en carpoolen naar Zwevezele.

Wie mee wil bowlen, geeft een seintje aan Roger Vermander op GSM nr. 0474 288029.

Stel het niet uit… eens beslist… geef je een seintje ten laatste op woensdag 24 april 2019 !

En vergeet niet, zoals op iedere activiteit, trakteert onze kas met een drankje !

Tot op vrijdagavond 26 april !!

bowling1 bowling2 bowling3

27/04/2019 Daguitstap naar Walcheren

ArnemuidenDit jaar verkennen we, tijdens onze daguitstap met fotoclub Lidiac, het Nederlandse Walcheren.
Na de doortocht van de Westerschelde tunnel bezoeken we onder andere één van de oudste steden van Nederland : namelijk Middelburg. Naast historische gebouwen, zijn er tevens vele voorbeelden van moderne architectuur.We maken een wandeling langs het prachtige stadhuis, we ontdekken intieme pleintjes met gezellige cafeetjes, we bezoeken de befaamde abdij uit de 12° eeuw met zijn beroemde toren : de Lange Jan.Tijdens het tweede deel van de wandeling verkennen we de oude haven met zijn fotogenieke jachthaven en pittoreske los-en laad kaaien. Na een eventuele rondvaart rond de stad vertrekken we naar Arnemuiden, bekend om zijn scheepswerven en scheepstimmerwerven, waar gedurende meer dan tweehonderd jaar vele vissersschepen werden gebouwd. U ziet, het wordt opnieuw een zeer gevarieerde en mooie daguitstap.

We bieden jullie deze fantastische uitstap aan, tegen de prijs van 55 euro per persoon voor de leden. NIET-leden betalen 60 euro. Voor deze prijs is alles inbegrepen nl : busreis, ontbijt, gids, alle inkomgelden en bezoeken, warm middagmaal en 's avonds het Breugel buffet. AANDACHT enkel de drank bij het eten 's middags en 's avonds is NIET IN DE PRIJS INBEGREPEN.

Diegene die GEEN gebruik maken van het buffet 's avonds betalen tien euro minder!

Inschrijven kan uiterlijk tegen 20 april 2019 bij Ghislain D'haeninck tf : 051/72.58.15. of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Noteer alvast in uw agenda deze daguitstap op zaterdag 27 april 2019.

Middelburg Stadhuis

Middelburg kanaalMiddelburg Lange Jan


10/05/2019 Meibedevaart Dadizele

De jaarlijkse mei bedevaart heeft plaats op vrijdag 10 mei. Het thema dit jaar is ”Dankbaar & Hoopvol"

De dienst start dit jaar om 19u00 uur in de kathedraal van Dadizele.

Achteraf kan je nog een glaasje nuttigen in het voorziene zaaltje dankzij kwb Moorslede. Onze kwb-kas trakteert de aanwezige (gezins)leden. Als het weer het toelaat spreken we af om 17u00 uur aan het vredesmonument op het Lichterveldse kerkplein en fietsen we via rustige wegen en fietsknooppunten naar Dadizele. afstand is ongeveer 35 km. ’s Avonds worden de fietsen op de fietsrekken van de auto’s geladen en rijden we terug richting Lichtervelde met de auto.

Sportievelingen die wensen mee te fietsen gelieve zich vooraf in te schrijven tegen donderdag 9 mei bij Joost De Pretre tf : 051/724488