BOWLING SEIZOEN 2019-2020

Na het succes van vorig jaar waarbij we telkens drie bowlingbanen reserveerden gaan we het bowlingseizoen uitbreiden tot VIER bowling avonden!

De eerste twee bowling avonden zijn ondertusen achter de rug waarbij de enthousiaste deelnemers reeds vele spares en strikes hebben geworpen. De volgende bowling avonden gaan door op 21 februari 2020 en 24 april 2020.

De eerstvolgende bowlingavond gaat door op vrijdagavond 21 februari 2020.

We ontmoeten elkaar ten laatste om 18u45 in bowling JOYKEN te Zwevezele (HILLE nr71) zodat Roger ons kan inschrijven tegen het voordeeltarief van 8 euro per persoon.

Wie mee wil bowlen, geeft een seintje aan Roger Vermander op GSM nr. 0474 288029.

Stel het niet uit… eens beslist… geef je een seintje ten laatste op maandag 17 februari 2020 !

En vergeet niet, zoals op iedere activiteit, trakteert onze kas met een drankje ! En bij voldoende interesse kunnen we er misschien een minicompetitie van maken !! 

bowling 04 bowling 01 bowling3

28-29/02 Potgrond

potgrondWil je mooie gezonde plantjes kweken voor in je tuin, wel dan moet je bij de kwb potgrond bestellen! Onder het motto “samen beter en goedkoper” organiseren we terug een samen aankoop voor potgrond. Iedereen die potgrond koopt krijgt ook een presentje om het tuinseizoen goed in te zetten! 
Kostprijs is 6 euro per zak.

De afhaling gebeurt op VRIJDAG 28 FEBRUARI tussen 14u00 en 16u en op ZATERDAG 29 FEBRUARI tussen 9u00 en 10u15. De afhaling gebeurt TEN HUIZE VAN Chris & Ria DENOLF-GHESQUIRE, te Lichtervelde in de BURGEMEESTERSTRAAT 15. De reeds vooraf verpakte standaard potgrond 70 liter kan je via de KWB aanschaffen tegen een goede prijs/kwaliteit, overeengekomen met de leverancier !
Bestellen doe je voor 24 februari bij Stijn Neirynck Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0474/903892.


Stand-up comedy 5/3/2020

Klik hier voor tickets

2020 01 15 16 41 39 Flyer A5 Recto Standup comedy KWB Lichtervelde.pdf Adobe Acrobat Reader DC

Klik hier voor tickets

 

WAT?

Een avondvullende stand-up comedyshow met 3 diverse comedians. Er was eens een Antwerpse Marokkaan, een Limburgse Turk en een grensgeval van een West-/Oost-Vlaming… Het kon het begin van een slechte mop zijn maar het is de apotheose van leuke avond comedy waarin geen taboes uit de weg worden gegaan. Soms lachend, soms confronterend. Kortom, humor met een knipoog en een boodschap. Diversiteit troef!

WIE? HAN SOLO

Han Coucke groeide samen met drie broers op in het Oost-Vlaamse Zulte. Naast TV, theater, regisseur,… gaat Coucke ook als Han solo door het leven, de zelfverklaarde ‘allereerste extreemrechtse stand-up comedian van Vlaanderen’. Een van de weinige professionele comedians die de maatschappelijke actualiteit een vaste plaats geeft.

WIE? ERHAN DEMIRCI

Erhan groeide op in het Limburgse Ham. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award en de juryprijs van de 123 Comedy Award maakte van hem een grote belofte. Deze gastarbeiderszoon gaat geen enkel onderwerp uit de weg. Onze verschillen en gelijkenissen, maar ook het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem des te meer.

WIE? LATIF AIT

Latif, een kind van Marokkaanse immigranten, groeide op in Deurne-Noord. In zijn jeugdjaren kwam hij in aanraking met het activisme en maakte hij een aantal – soms verwonderende – keuzes. Altijd goed bedoeld, maar nooit goed begrepen. Nu is Latif hier om te zeggen wat hij echt denkt. Zonder franjes, enkel de waarheid. En zelfs die is re-Latif.

19u30  €13

OC De schouw - Lichtervelde - Statiestraat 113

Gratis drankje op vertoon van je kwb lidkaart aan de ingang.


 

14-15/03 Minicity-trip Charleroi, een weekendje stadssafari

charleroi1a charleroi2

 

 

De eerste citytrippers zijn reeds ingeschreven. Twijfel je nog: ewel daar is geen reden voor... Charleroi mag dan de reputatie van de lelijkste stad van het land hebben, ze is tegelijkertijd een van de meest fascinerende. De stad heeft echter een breed gamma aan wonderbaarlijke bezienswaardigheden in petto. Ga mee op stadssafari en ontdek de ‘ghost metro’ en de meest deprimerende straat van België, of bezoek een authentieke verlaten metaalfabriek. Laat je verrassen door onbekende mysteries van de meest interessante postindustriële regio van Europa.

We gaan dit jaar met auto's in plaats van met de trein. We zorgen dat er gecarpoold kan worden. 

Op vandaag is er reeds een optie genomen voor 7 kamers in het Novotel Charleroi Centre. INSCHRIJVEN kan tot uiterlijk 24 februari dit per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en storting van 80 € per persoon op de KWB-rekening BE 59973364835626. De verdere afrekening gebeurt dan zoals anders na het weekend. Stel je inschrijving niet te lang uit, dit maakt het voor ons makkelijker om alle praktische zaken te regelen.   Wie nog vragen heeft, mag Stijn (0474/90.38.92) of Peter (0486/57.04.81) altijd opbellen.


 

28/03/2020 De doos van pandora

De doos van Pandora icoonLaat de puzzelaar in jezelf los tijdens "de doos van Pandora" In dit spannende spel, gebaseerd op het principe van escape rooms, moet je als deelnemer alles uit de kast halen om de houten box binnen de tijd te openen.
Wie mee zijn hersens wil laten kraken, is welkom op zaterdag 28/03 om 20u in ten Boomgaerde.